Ryby i owoce morza Canette wtorek, listopada 04, 2008 Łosoś w sosie teriyaki i whisky Pieczona dorada Halibut cytrynowy Dorsz w pomidorach z rozmarynem Kokosowe curry z krewetkami Krewetki z czosnkiem w białym winie Pieczony dorsz z pesto pietruszkowym
Canette niedziela, lipca 14, 2013 Tarta z mascarpone i jagodami Kuchni sprzyja zapach kruchego ciasta. Poprawia atmosferę, nastrój i kreatywność. Zwłaszcza w lecie, kiedy każdy owoc z… Czytaj dalej
Canette piątek, lipca 12, 2013 Frużelina wiśniowa Od paru dni w kuchni pachnie wiśnią. Obrałam całe drzewo, wydrylowałam i teraz pichcę sobie przetwory, bo te z wiśni lu… Czytaj dalej
Canette wtorek, lipca 16, 2013 Martini Zen Mam czas na czytanie gazet, nadrabiam zaległości i już trochę za dużo się dowiaduję. Czasem tak jest, że lepiej nie wie… Czytaj dalej
Canette sobota, lipca 13, 2019 Jagodzianki bogato nadziane z kruszonką Już chyba rok minął odkąd upiekłam ostatnie drożdżówki, a nawet były to bardziej croissanty, niż klasyczne drożdżowe. N… Czytaj dalej
Canette środa, lipca 09, 2014 Ciasto ucierane z wiśniami i miodową kruszonką Nasze wiśniowe drzewko, znowu sprawiło wiele radości w tym roku, a co za tym idzie dało wiele pomysłów na wykorzystanie… Czytaj dalej
Canette piątek, lipca 11, 2014 Ciasto francuskie z cukinią, serem i rozmarynem Nie lubię rozwlekania, nigdy nie lubiłam. Może dlatego dawniej w szkole, nie za bardzo interesowały mnie przedmioty hum… Czytaj dalej