Wegetariańskie
Zapiekane bakłażany
Gnocchi pełnoziarniste z sosem grzybowym
Fasolka po studencku
Chrupiące tacos z fasolą i surówką Coleslaw
Pasztet z fasoli, orzechowo-gruszkowy
Warstwowa zapiekanka z cukinią, hummusem i sosem pomidorowym
Hummus z zielonej soczewicy i omleciki z rukolą
Cukinia z bobem i mozzarellą
Pasztet z soczewicy i kaszy jaglanej
Soczewica ze szpinakiem i winem
Pieczone bakłażany z oliwą i przyprawami
Cukinia z bakłażanem, ciecierzycą i masłem orzechowym
Dyniowy pasztet z fasolą i migdałami
Pieczarki portobello nadziewane caprese
Gnudi - toskańskie kluski ze szpinaku i ricotty
Faszerowane papryki z ryżem i tuńczykiem
Pieczone papryki z czarną fasolą i serem Gruyere
Pieczone bataty z sezamowym tofu i ciecierzycą
Kotlety fasolowe z pietruszką i sosem bazyliowym
Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami laskowymi