TRYB JASNY/CIEMNY

Wegetariańskie



Zapiekane bakłażany




Gnocchi pełnoziarniste z sosem grzybowym




Fasolka po studencku





Chrupiące tacos z fasolą i surówką Coleslaw




Pasztet z fasoli, orzechowo-gruszkowy






Warstwowa zapiekanka z cukinią, hummusem i sosem pomidorowym






Hummus z zielonej soczewicy i omleciki z rukolą






Cukinia z bobem i mozzarellą






Pasztet z soczewicy i kaszy jaglanej





Soczewica ze szpinakiem i winem





Pieczone bakłażany z oliwą i przyprawami






Cukinia z bakłażanem, ciecierzycą i masłem orzechowym








Dyniowy pasztet z fasolą i migdałami






Pieczarki portobello nadziewane caprese







Gnudi - toskańskie kluski ze szpinaku i ricotty






Faszerowane papryki z ryżem i tuńczykiem






Pieczone papryki z czarną fasolą i serem Gruyere







Pieczone bataty z sezamowym tofu i ciecierzycą




Kotlety fasolowe z pietruszką i sosem bazyliowym






Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami laskowymi

Polecane posty

Copyright © Taniec Smaku